Circuit tancat | Teresa Amat
Microrelat premiat als Premis Vila de Martorell de 2017 en la categoria de microrelats. També podeu llegir a GUIC dos contes del recull Tot ve que s’acaba de Teresa Amat.

CIRCUIT TANCAT

La mare no s’ha adonat que m’he fet caca. Diu que m’he d’acostumar a fer-ho a la gibrella, que està tipa de rentar draps. M’han regalat bolquers amb trenzilles fines, i alguns amb botons i traus i tot! Traus molt ben fets, com els feia l’àvia; quin goig no farà la meva criatura! Quines ganes de veure’ls-hi posats! Ja sé que hauré de rentar molt, però tant me fa; també me n’han regalat dels més soferts, de gasa i sense ornaments. A la gibrella, l’hi posaré a poc a poc. Avui el noi i la seva dona m’han deixat la nena perquè tenen un sopar: paquet de bolquers, cremeta, xumet i totes les galindaines per entretenir-la; es deuen pensar que no la sé entretenir amb re més: només cantant-li cançons ja la tinc contenta. Aviat li compraré una gibrelleta. La mare em crida, però quan hi vaig ja no hi és. I el pare, que em diu que m’ensenyarà a jugar al dòmino, de seguida se’n va. M’he d’afanyar a fer el dinar, que el nen arriba d’estudi a quarts d’una i son pare a la una. Vinga! Però tinc les mans com balbes i les cames no em tiren. Què li darem en el noi de la mare… No sé què hi faig, entre tota aquesta patuleia de vells xarucs… Noies!, si no veniu corrents m’ho faig a sobre!

[amazon_link asins=’8483308819′ template=’ProductCarousel’ store=’guiccat-21′ marketplace=’ES’ link_id=’f59b3629-44a2-11e7-a3c5-63b8f870b75b’]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*
*